Производители масла

Castrol е компания, която предлага смазочни продукти за почти всички битови, търговски и индустриални нужди. За автомобилната индустрия Castrol предлага моторни масла за 2-тактови и 4-тактови двигатели, бензинови и дизелови двигатели.
Продуктите включват широка гама от масла за ръчни и...

Wolf Oil Corporation е международна компания, която концентрира цялото си внимание и сили върху смазочните материали. Като специалист в индустрията, се фокусира върху изпълнението на разнообразните нужди и изисквания на нашите клиенти за висококачествени, технологични смазочни материали. Wolf...

Широка гама от трансмисионни масла FEBI, произведени по съвременна технология, отговарящи на взискателните изисквания на производителите. За повече информация се свържете с най-близкия търговски обект на Тех-ко ООД или с Вашия търговски представител.

Антифриз и зимна течност за чистачки GOWELL

Gowell е част от глямата италианска компания Gicar spa.

Фирма Тех-ко ви предлага зимна течност за чистачки "SCREENWASH -70" и охладителна течност "LONG LIFE...

REPSOL YRL - символ на обща идентичност.

REPSOL е интегрирана международна компания за смазочни, химически и петролни продукти, която развива дейности в целия свят в областта на проучването, производството, нефтопреработването, дистрибуцията и маркетинга.

В автомобилната индустрия...

Wynn’s - повече от 70 години опит

Wynn’s предлага професионално оборудване и химически решения, осигуряващи оптимална работа на всички автомобилни системи. Като алтернатива на механичния ремонт, някои от проблемите в автомобила могат да бъдат решени или предотвратени с химическо...