Производители инструменти

ALLIGATOR–безопасни,надеждни и иновативни!

ALLIGATOR Valve Group е традиционен семеен бизнес,който произвежда пълна гама от вентили и прецизни компоненти с опит на пазара повече от 90 години.

Предлага на своите клиенти широка гама клапани за всички типове...

 APAC е специализирана в производството на автосервизно оборудване от много години.

Продуктовата гама включва апарати за източване и вакуумно изсмукване на масло,устройства за помпане на гуми,помпи за масло и грес,апарати за смяна на спирачна течност и други.

 Гъвкавостта...

AST Tools-Дизайнер и производител на високотехнологични специализирани инструменти за употреба в автомобилната и космическата индустрия.

Като един от лидерите на пазара техните продукти могат да бъде видяни в много от оторизираните сервизи на официалните дилъри на нови...

BGS Technic –Hай-добрият избор на ръчни инструменти за вашият автомобил!

BGS Technic е марка предлагаща висококачествени ръчни и пневматични инструменти за ежедневна употреба, както за малки работилници, така и за промишлена употреба. Предлагани в над 60 страни те...

DRAPER  означава качество!

DRAPER Tools предлага една от най-обширните продуктови гами в Европа, голям избор професионални ръчни и специализирани инструменти.
Draper продава продукти във всички основни категории инструменти, включително автомобилни, строителни...

Присъствието им на пазара повече от 40 години е дало възможност на фирмата да се докаже, като един от лидерите в производството на пневматични инструменти, спирали, конектори, пневмогрупи.

Високото ниво натехнология,която се използва спомага за измислянето на нови иновации и решения...

GIS

Компанията е основана от г-н Джорджо Сгарби, който предава страстта си към тази работа на сина си, настоящия собственик и организатор на GIS. Специалната характеристика на компанията е в състояние да направи най-модерните и усъвършенствани производствени решения,които съществуват едновременно с...

С над 140 години опит Hazet се е утвърдил, като един от лидерите на пазара за производство на висококачествени специализирани и ръчни инструменти.

CNC-насочено производство и ненадмината модерна технология придружават всеки етап от производството. Заводът Plant Heinsberg е построен в...

Hofmann – Произведено в Германия

Всички продукти на марката HOFMANN са произведени в съответствие с високите изисквания на производителите на автомобили. Така се гарантира на клиентите балансираща прецизност и трайни балансиращи свойства.
HOFMANN  е...

Hubitools-Вашитят иновативен експерт за инструменти

Създаденa Hubinonts.a.и в последствие преименуванaна Hubitools има над 40 годишен опит зад гърба си в областта на диагностично оборудване и инструменти.
Локализирана в столицата на Европа,Hubitools е дружество с...

KS Tools - Компетенции и обслужване на най-високо ниво.

За повече от 22 години, KS Tools, се наложи като една от най-отвърдените марки в сферата на Инструментите. Предлагани в повече от 25 държави по света, държат едни от лидерските позици в бранша.

...

Оформяне на бъдещето с иновативно съдържание.

PREMA Ви предлага голям набор от продукти за ремонт на гуми, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Гамата Classic Line включва различни комплекти за ремонт на гуми на леки автомобили, товарни автомобили и автобуси.

Класически линия продукти се вписват перфектно и са...

Европейски лидер и доставчик на работна светлина за професионалисти. Трайна и функционална работа, светлинни решения за професионалния пазар. SCANGRIP е непрекъснато фокусиран върху развитието на иновативни осветителни решения, основаващи се на най-новата LED технология.

Вече повече от...

За повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на машини за заваряване, рязане и зарядни устройства. Нашата компания е представена на всички 5 континента, над 120 пазари с гама от продукти, които по разнообразие и богатство нямат равен на нито един пазар. Продукти, насочени към...

VIGOR GmbH е млада компания, основана през 2005 г. ,позиционирана в Remscheid, центъра на германската металообработваща машинна индустрия.

Гамата от продукти VIGOR сега включва над 1000 артикула за промишлеността, търговията и автомобилната промишленост. Всички продукти са с високо...

Walmec е на  пазара в продължение на седемдесет години, от 1945 г., когато находчив занаятчия остава и до днес в историята със система за боядисване, която все още е в основата на нашия богат каталог.
Walmec предлагат иновации в подходящи условия, в точното време с необходимите...