ДЕХИДРАТОРЕН ПАТРОН ЗА ПС MAN

 

Научете повече:

Представяме на вашето внимание дехидраторния патрон Air System Protector за MAN.

•    Продуктов номер на WABCO: 4329010022
•    Резба: SG 41×1.5
•    Максимално работно налягане: 14 bar
•    Продуктов номер на MAN: 81.52155-0044

Научете повече:
Desiccant Cartridge Air System Protector - WABCO Catalog (wabco-customercentre.com)

Дехидраторните патрони на WABCO са най-надеждните и рентабилни на пазара, увеличавайки времето на безпроблемна работа на спирачната система и намалявайки времето на престой на превозното средство заради поддръжка. Над 20 годишната история на успеха позволява на WABCO да произвежда дехидраторни патрони, които предлагат превъзходна защита от влага. Дехидраторните патрони на WABCO използват изсушаващи гранули с премиум качество за да се гарантира отличната работа и дълъг живот на патрона.

Дехидраторните патрони AIR SYSTEM PROTECTOR на WABCO – улавят маслените частици без да се компрометира изсушаващата им способност.

От представянето си през 2001, дехидраторните патрони AIR SYSTEM PROTECTOR на WABCO са водещи на пазара. Инсталирани на милиони превозни средства към настоящия момент, патроните AIR SYSTEM PROTECTOR са стъпка нагоре спрямо стандартните дехидраторни патрони, не само по отношение на изсушаващата им способност, но също и по отношение на филтрирането на масло и фини аерозоли.
Чрез отстраняване на 99.95% от всички замърсители във въздушната система, дехидраторните патрони AIR SYSTEM PROTECTOR гарантират, че въздушната спирачна система ще запази оптимална функционалност през целия си живот.
 

Научете повече за дехидраторите:
Открийте нашето пълно предложение - WABCO Solution Centre (wabco-solutioncentre.com)

 

Още новини