Компанията

Тех-ко е водещ доставчик на резервни части и смазочни материали в сектора за след продажбено обслужване на автомобили в България. Създадена през 1994 г., днес компанията е с лидерски позиции на пазара с 35 клона в 23 големи града на страната. Централния офис се намира в гр. София. През 2006 г. Тех-Ко се присъедини към Temot International като пълноправен акционер. Temot International е международна организация с дългогодишни традиции в търговската и сервизна дейност в автомобилния сектор. Основният акцент в политиката на Temot International е да предоставя на крайните потребители качествени услуги и оригинални резервни части.   Акционерите на TEMOT INTERNATIONAL са сред водещите компании за след продажбено обслужване автомобили в Европа. Ние растем заедно с нашите клиенти и правим всичко възможно да удовлетворим техните нужди и потребности. Най-добрият продукт, който предлагаме е стабилност и спокойствие. Наша цел е да предложим на клиентите ни качество и бързина на обслужване, така че да затвърдим позицията си на предпочитан доставчик в бранша.

Имате въпрос? Пишете ни. Не се колебайте!

С изпращането, на тази форма , фирма „ТЕХ-КО”ООД ще обработва вашите данни с цел удовлетворяване на вашето искане на основание законен интерес. Имате право по всяко време да оттеглите своето съгласие, да изисквате от администратора достъп до личните данни, тяхната промяна, заличаване, преносимост или възможно ограничаване на обработката им. За повече информация обадете се на тел.:02/ 926 50 10

Поръчки по телефона

Няма да ви изпращаме маркетингови материали и да провеждаме анкети, ако не сте поискали да това .Може да промените решението си по всяко време.
Колкото повече взаимодействате с нас, толкова повече научаваме за вас и  това ни дава възможност да ви предлагаме персонализирани услуги.
„ТЕХ-КО” ООД може да използва личните данни единствено и само за целите за които са предоставени.