RIU 566425.H195 и 566283.01.H195 Бележка по монтажа

Ремонтните Сглобени Единици (RIU) на FAG, посочени по- горе, имат незначителни визуални разлики от оригиналната резервна част. Тези разлики се дължат на производствения процес и не се считат за дефекти. Ремонтните Сглобени Единици (RIU) имат същите свойства и функции като оригиналните резервни части. Освен това, Ремонтните Сглобени Единици (RIU) могат да се използват за подмяна на оригиналните резервни части без никакви ограничения при ремонтните дейности.

Снимка 1: Разликите между моделите на FAG (ляво) и OE (дясно)

Техническа основа: При Колесните лагери за оригинално вграждане, два уплътнителни пръстена (О-пръстена) са разположени в рамките на метален пръстен. Тези уплътнителни пръстени са изтласкани през вътрешните пръстени по време на монтажа. При ремонтното решение на FAG, уплътнителният пръстен е О- пръстен, който не се задържа на място от метален пръстен. Вместо това, по време на монтажа, О- пръстенът се поставя между двете половини на Колесния лагер. Това уплътнение все още има всички
свойства свързани с неговото приложение и е просто един различен вариант на дизайна.

Използваният от FAG иновативен фиксиращ пръстен (не е показан) е вече в употреба в много други Ремонтни Сглобени Единици (RIU) и се доказа като изключително практичен. Поради тази причина, фиксиращият пръстен също се използва и в това ремонтно решение.

Допълнителна информация, както и подробна ремонтна инструкция, могат да бъдат намерени в нашата брошурата „Компактен лагер на FAG“.

Съблюдавайте спецификациите на производителя на автомобила!

Производител: DAF, Renault, Volvo
Артикулни номер:
566425.H195
566283.01.H195
Kонструкция:
Repair Insert Unit (RIU) (комплекти колесни лагери)

Download: 
Свързани производители: 

Подобни технически информации