Telwin

За повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на машини за заваряване, рязане и зарядни устройства. Нашата компания е представена на всички 5 континента, над 120 пазари с гама от продукти, които по разнообразие и богатство нямат равен на нито един пазар. Продукти, насочени към всички сфери на производство, автомобилната индустрия, за строителния сектор, за корабостроителници, за всички професионални дивизии направи си сам.
Telwin означава състоянието на най-съвременните,иновативни и високотехнологични решения, насочени към подобряване на производителността,оптимизиране, свеждане до минимум на оперативните разходи и винаги гарантира отлично представяне по всяко оперативно състояние.
Ултрамодерни помещенията на фирмата - не случайно се нарича "Домът на Заваряване", със своята площ от 120 000 m2 - е център на една система, в която работят над 300 сътрудници, които съставляват един добре настроен, печеливш екип. Модерни производствени инсталации, роботизирани линии, специализирани за развитие и лаборатории за изпитване, автоматизирани складове, разпределени за обучение и демонстрационни зони.

Четерите дивизии на компанията,автомобили, индустрия, професионални и потребителски са силната точка на една система, която винаги съпътства клиентите,като им помага да изберат продукта,който най-добре отговаря на техните нужди.