Alligator

ALLIGATOR–безопасни,надеждни и иновативни!

ALLIGATOR Valve Group е традиционен семеен бизнес,който произвежда пълна гама от вентили и прецизни компоненти с опит на пазара повече от 90 години.

Предлага на своите клиенти широка гама клапани за всички типове гуми–за леки и товарни автомобили, селскостопански машини, велосипеди и за индустриално приложение. Едни от най-новите разработки на ALLIGATOR са свързани със задържащите клапани, като защитните елементи от луксозен клас превозни средства, разработка на компоненти за налягането в гумите(TPMS системи) и много иновативни решения улесняващи работата в сферата на общото машиностроене.

Качество и точност прави компанията лидери на пазара. Изключително гъвкави и бързо развиващи ALLIGATOR са готови да предложат решение днес, на проблема, който ще възникне утре. Идеи следващи новите тенденции,които представляват основната дейност за днес и утре,без значение дали става дума за системи за следене на налягането в гумите, задържащите налягането клапани за въздушни амортисьори или специални клапани за хибридни превозни средства.

Продукти предлагани от техко: