Wabco

 WABCO е водещ  иноватор и световен доставчик на системи и технологии подобряващи безопасността и ефективността на превозните средства. Създадена преди близо 150 години. WABCO  продължава да бъде пионер в спирачните системи, системите за стабилност, окачване, автоматични трансмисии, и е основен доставчик на части и компоненти за водещите производители на камиони, автобуси, ремаркета. Широката гама включва части по спирачната и електрическа системи, компресори, кранове, клапани, филтри дехидратори, конектори, спирали, лули и много други.
Под марката Wabco ще откриете и компресори за леки автомобили със системи за въздушно окачване, като Audi A8, Q7, BMW X5, Mercedes E и S-Class , VW Touareg и др.

Гарантирано качество:

Всяка част на WABCO е направена от висококачествени материали и е подложена на взискателни тестове преди да отпътува към клиента. Всяка една част е продукт на 150-годишната история на WABCO, наситена с иновации и съвършен дизайн. Вие, също така получавате гаранция, че качеството на всяка WABCO част е подсилено от добре развитата мрежа за клиентско обслужване.Тъй като WABCO,в качеството си на директен доставчик на продукти за първично вграждане,работи с водещи производители в световен мащаб.WABCO има опита,ангажимента и капацитета да спазва най-стриктните и производствени стандарти

Диагностичен софтуер:

Бързото развитие на автомобилната техника с все по-голямата гама от функции и усъвършенствана техника за безопасност се нуждае от съответния диагностичен софтуер. WABCO предлага диагностичен софтуер за всички електронни системи WABCO в превозните средства. Предлагат се различни видове софтуерни пакети като: пълен, ремарке, автобус, автомобил.

pdf: 
ФаилРазмер
PDF icon patronni_dehidratori_wabco.pdf1.96 MB