Vignal

Vignal Systemsе доставчик на продукти и системи за сигнално оповестяване на eвропейски тежкотоварни автомобили .

За повече от 40 години, Vignal Systems е начело на европейския пазар за проектиране, разработване и предлагане на  системи за сигнално оповестяване на превозни средства. Като дългогодишен и водещ доставчик Vignal Systems е тясно свързан с всички европейски товарни автомобили и производителите на автомобилни ремаркета, доставяйки им широка гама от системи и компоненти за първоначално вграждане.
    
В рамките на една система за управление основана на принципите на доброто  обслужване на клиентите, задвижвана от процес на непрекъснати иновации свързани с разходите, качеството и доставките на Vignal Systems, с неговите динамични и професионални екипи е въвела система за производство, която днес  постига ниво на качество, което е признато като базисно ниво.
   
Vignal Systems  чрез своя фокус върху обслужването на клиентите се разграничава от конкуренцията си с по-задълбочени познания на пазара. Резултат от тези познания са появата на иновативни технологии в полза на клиентите.
   
С обширната си лабораторна техника и инженерно проектиране  Vignal Systems предлага на своите клиенти гаранция, че те получават не само водеща в отрасъла технология, качество и обслужване, но и гаранция, че с името Vignal всички техни продукти са в пълно съответствие с най-новите международни стандарти и изискванията за околната среда .

pdf: 
ФаилРазмер
PDF icon camerascompleterange_gb_2014.pdf546.8 KB