TRW

TRW е в бизнеса с тежкотоварни превозни средства от 1906 год. От тогава компанията се е превърнала в световен лидер в проектирането, разработването и производството на оригинални части, оборудване за всички основни производители на тежкотоварни автомобили. TRW Proequip е глобален доставчик на резервни части за независимия пазар (IAM) – доставят гама от части за товарни автомобили, ремаркета и автобуси - от накладките през части по окачването, амортисьори, хидравлични помпи.
Тежкотоварни

TRW Proequip подпомага своите клиенти, както с широка гама от висококачествени части, така и с каталожна и техническа информация, инструкции за монтаж.
IQ тестове
Частите с марка TRW Proequip се изпитват в лабораторни условия, на изпитателната писта и на пътя, за да се гарантира, че в реални условия те работят безупречно. TRW частите за камиони, ремаркета и автобуси са тествани да отговарят на най-строгите международни стандарти в автомобилното законодателство, така че да сте сигурни, че всичко, което купувате е издържало теста на TRW.
Сто години на фокус
Безопасността в управлението и спирането на тежкотоварните превозни средства е в центъра на всичко, което се проектира и изгражда от TRW. Мисията на компанията е насочена към гарантиране, че продуктите TRW Proequip работят лесно, сигурно и безопасно.

Безопасност без компромиси!
• Частите за тежкотоварни автомобили с марка TRW Proequip са с отлично качество, поради тяхната устойчивост, надеждност и дълготрайност.
• Пълната гама от спирачки, части по окачване и амортисьори напълно покриват нуждите на сервизите за тежкотоварни превозни средства.
• Всеки продукт с марката TRW е произведен в съответствие с изискванията на оригиналното вграждане и е тестван в екстремни условия.