Knorr-Bremse

Knorr Bremse разработва и продава модерни спирачни технологии вече повече от 100 години. С над 20 000 служители Knorr Bremse е водещ производител в света на спирачните системи за подвижни железопътни състави и търговски превозни средства. С течение на годините компанията е разработила множество водещи, свързани с безопасността технологични иновации в областта на подвижните железопътни състави и търговските превозни средства, например интелигентни входни системи, климатични системи или системи за контрол на трансмисията, предназначени за подобряване на ефективността. Компанията се е доказала с високото качество на предлаганите продукти, отлична развойна дейност и професионално ниво на сервизно обслужване. Със своите иновациите в областта на тежкотоварните превозни средства Knorr-Bremse дава своя сериозен принос в повишаването на енергийната ефективност и подобряването на пътната безопастност.

През 2013 г. генерира 4,3 милиарда евро в световен мащаб. Системите на Knorr Bremse се използват в целия свят, винаги адаптирани към местните изисквания. Групата е световно представена в над 90 локации в 27 държави.

За камиони и композиции над 6 тона, автобуси, ремаркета и специални превозни средства, широката продуктова гама включва от въздушни системи, през спирачни и шаси контролни системи до спирачките.

                                        

pdf: 
ФаилРазмер
PDF icon bremspunkt_2_2014_en.pdf1.54 MB