JURID

Спирачните продукти с марка Jurid от са добре познати с това, че осигуряват надеждно спиране. Независимо дали се използват в леки, лекотоварни автомобили, камиони или дори железопътни вагони - Jurid гарантира безопасността с иновативни дискови спирачни накладки и спирачни блокови конструкции и материали. От 2015г. Juridвлиза в семейството на Federal-Mogul. Репутацията и техническата експертиза на Juridподкрепят изискванията на Federal-Mogulв разработване на нови технологии които да осигорят необходимата характеристика, качество и лесен монтаж които клиентите търсят.

Портфолиото на Federal-Mogul включва широка гама от органични и синтеровани спирачни материали. С наскоро представените продукти от компанията – Eco Friction (Еко Триене) с намалено съдържание на мед за формулировки Low Steel и NAO, Federal Mogul е станал глобален лидер в технологиите за зелено триене.

Всички продукти са проектирани от глобален екип от технически експерти на Federal-Mogul и показват стабилност на триене, и по-висока гъвкавост на триенето на материала, което избягва горещите точки на спирачните дискове.

Всички тези характеристики показват, че комбинациите на триещата повърхност доказват издръжливостта на накладките и спирачните дискове.

pdf: 
ФаилРазмер
PDF icon jurid_2014_catalogue.pdf43.18 MB