HERTH+BUSS

HERTH+BUSS

      През 1925 година фирмата е основана, като специализиран дистрибутор на електронни компоненти при автомобилите от Philipp Herth и Jakob Buss.

През 1932 година изграждат основите на контактите си с автомобилопроизводителите. Бизнесът се развива успешно до 1944 година, когато фабриката е разрушена от бомбена атака. По-късно фирмата успява да се съвземе от удара и през 1961 година вече е ексклузивен дистрибутор на редица автомобилни производители.

   Резервни части са необходими – независимо от размера, и затова Herth+Buss предоставя пълна гама от висококачествени резервни части за всички тежкотоварни машини. Независимо дали става въпрос за камиони, селскостопански или строителни машини, всеки ще открие в гамата на Herth+Buss необходимата му резервна част, с най-високо качество и на справедлива цена.

     Herth+Buss генерира годишен оборот от над 80,7 милиона евро и продължава да се разширява всяка година. Широката им  гама състояща се от повече от 26,000 части се допълва от специален ангажимент за качество: Passt Immer!

pdf: 
ФаилРазмер
PDF icon brosch01-en_01.pdf6.93 MB