Febi

Febi bilstein е един от водещите в света производители и доставчици на резервни части за леки и товарни автомобили на независимия вторичен пазар. От над 160 години марката е символ на последователност, качество, обслужване, надеждност и иновации. Като независимо от концерни семейно предприятие с традиции Febi са горди, че могат да предложат постоянно увеличаваща се цялостна програма с над 20.000 технически части, подлежащи на износване – с възможност за доставка в над 130 страни. В над 69 страни febi разполагат със собствени филиали или подбрани партньори на място. В  модерния логистичен център в Енепетал Германия по всяко време са на разположение за експедиране в страната и чужбина повече от 100 милиона части.

От кормилната, моторната, спирачната система, ходова част, за закрепване на колела до електрическата и пневматична система на автомобилите и програмата febi plus – при febi bilstein ще откриете всичко за професионалния ремонт на леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, полуремаркета, ремаркета от всички предлагани марки и модели.

Отдел „Товарни автомобили” на febi – резервни части за товарни автомобили

Всичко за големите

Поддръжката и ремонтът на товарните автомобили поставя големи изисквания към качеството, товароспособността и експлоатационната годност на всички използвани компоненти. Независимо дали става въпрос за товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета или автобуси, при отдел „Товарни автомобили" на febi ще откриете подходящата резервна част с първокласно качество за всички предлагани на пазара марки.

Изборът е също ненадминат: отдел „Товарни автомобили” на febi предлага широка продуктова гама - от кормилна, моторна, спирачна система, ходова част, закрепване на колела до електрическата и пневматична система на автомобила, с която товарните автомобили отново са годни за експлоатация.

Винаги една крачка напред

Като определящ тенденциите на независимия вторичен пазар, febi bilstein си е поставил за цел да е винаги сред първите на пазара, да включва в своя асортимент нововъведения в продуктите. При това те не са само доставчик, а като производител със своите решения „Made in Germany“ дават и собствен импулс на пазара. Това разнообразие на продукти се допълва от програмата febiplus.

pdf: 
ФаилРазмер
PDF icon prokit_nkw_gb_1310_bg.pdf4.49 MB