Airtech

Airtech е водещата марка на Техно Акташ АД - един от лидерите на световния пазар за производство и търговия на въздушни възглавници за камиони, ремаркета и автобуси. Техно Акташ АД е част от Акташ Холдинг, който заема трето място в света и първо в Европа.

В завода на Техно Акташ АД в близост до град Пловдив се произвежда голяма част от продукцията за Европа. Той е открит през 2008 г., и е разположен на разгърната площ от 5 500 км2. Изпълнява ролята както на производствен, така и на логистичен център. Капацитетът на производство възлиза на над 720 000 бр. годишно, а в склада има възможност за съхранение на 20 000 бр. едновременно.

Продукцията се отличава с много високо качество и безупречен имидж, което допринася и за популярността на марката. Комбинацията от първокачествен каучук, получен по специална методика, както и използването на последните технологии за изработването на крайния продукт, са задължителни елементи в портфолиото на Акташ Холдинг като цяло.

Акташ Холдинг предлага най- широката продуктова гама от въздушни възглавници на пазара на резервни части  задоволявайки очакванията на всеки клиент. Най-известната марка на пазара е Airtech с над 1000 различни референции. Това я прави и марката с най- богата продуктова гама. Под марката Airtech се прадлагат още и въздушни възглавници за кабината на камиона, както и възглавници от т.нар. етажен тип.

Качество, отговорност, последни технологии, професионализъм, клиентска удовлетвореност са ключовите думи, които характеризират Техно Акташ АД, част от Акташ Холдинг.

Продукти предлагани от техко: