Herzkraft

Herzkraft предлага всички необходими професионални решения на нашите партньори, като внася и разпространява пълна гама от качествени продукти, специално създадени за подобряване на хигиената в домакинства, работилници, сервизи и всякакъв вид предприятия.

Herzkraft и Tech- co стоят като цялостна дистрибуторска платформа, която поддържа с всички необходими ресурси дейността на нашите партньори.

Гамата от продукти на Herzkraft включва професионални хигиенни продукти хартиени ролки, професионални промишлени кърпички, специални кърпички за почистване на повърхности, нетъкани кърпички, кърпички за почистване преди боя, сорбенти, продукти за почистване и защита на ръцете, торби за боклук, дозатори и защитни ръкавици.

Поддържаме близки отношения с нашите партньори от Herzkraft, за да сме сигурни, че сме в състояние да задоволим нуждите на нашите клиенти по най - добрия и най - ефективен начин. Ние се стремим да доставяме не само продукти, ние искаме да предоставим пълна гама от хигиенни продукти. Продуктите на Herzkraft подобряват ежедневните дейности, като предлагат най – ефективните решения.