Walker

Walker предлага решения за автомобилни изпускателни системи и елементи включващи ауспуси, тръби, катализатори, DPF/FAP филтри, колекторни тръби, тръбни инсталации и аксесоари за пътнически и лекотоварни автомобили.

Историята на автомобилните „заглушители” започва през 30-те години на миналия век. Проучванията на Walker водят до патентоването на първия преграден заглушител, който не само намалява шума от двигателя, но постига това при едва леко увеличение на обратното налягане на изгорелите газове.

В следствие на опита, технологията, възможностите и поддръжката Walker доставя висококачествени и издръжливи ауспухови системи и компоненти за почти всяко пътническо превозно средство.

Неоспорими факти за продуктите на WALKER:

  • 100% ОЕ еквивалент – хомологизирани продукти.
  • Доказали през годините своята надежност, високо качество и станали необходимо условие за извършване на един качествен  ремонт по ауспуховата система.
  • Устойчиви на корозия - дълъг живот.
  • Лесни за монтаж.
  • 24 месеца гаранция - без аналог в съотношението цена-качество.

ТЕХ-КО ООД притежава една наистина широка и разнообразна гама от ауспуси, тръби, принадлежности (скоби, гарнитури, лещи, болтове, накрайници, гумени тампони, и т.н.), катализатори, DPF/FAP филтри, пасти и спрейове, които се поддържат на склад за нуждите на клиентите.