Van Wezel

Van Wezel Autoparts(част от Unipart Group) е една от водещите компании в Европа специализирана  в производството и дистрибуцията на автомобилни части по охладителната и климатичната система, включително предлагаща широка гама едрогабаритни  части (калници, подкалници, брони, кори, капаци, фарове, стопове мигачи, картери и т.н.)  с отношение и внимание към качеството и иновациите.

От централата в Tienen (Белгия), и от складове в Германия, Австрия, Чехия, Холандия и Италия, Van Wezel доставя продуктите си на своите професионални клиенти по целия свят.

С опит от над 65 години Van Wezel всъщност предлага широка гама от силни и надеждни марки: Equipart (едрогабаритни), Hagus (огледала), International Radiators(охлаждане на двигателяи климатична система) и HS (Hubert Schlieckmann) (различни части за оригинално оборудване) ,

Тези собствени марки позволяват Van Wezel да се разграничи от евтините изделия, които се фокусират само върху цената, а не на качеството.

 

Клиентите се доверят на продуктите, етикетирани с марките Van Wezel, защото те са подложени на най-взискателните тестове за качество, монтаж и тестове за безопасност. Тези продукти са еквивалентни на OE продукти във всички области, с изключение на един: цената!

Van Wezel офиси (Брюксел, Прага и Виена)