Valeo

Valeo е независима, глобална индустриална група, изцяло концентрирана върху дизайна, производството и продажбата на компоненти, интегрирани системи и модули за коли и камиони, както за първоначално вграждане, така и за независимият пазар на авточасти.

Иновациите на Valeo са насочени в три основни направления:

Driving Assistance ► Системите за безопасност свеждат до минимум разсейването на шофьора, подобряват видимостта, което допринася за избягването на инциденти.

Powertrain Efficiency ► С грижа за околна среда и повишаване ефективността на двигателите с вътрешно горене, допринася за създаването на по-чисти и по-ефективно косумиращи горивата автомобили.

Comfort Enhancement ► Хармонизирайки средата в автомобилите и доброто здраве на хората, като прави автомобилите по-лесни за употреба и увеличава комфорта на шофьора и пътниците.

Фирма „ТЕХ-КО” предлага на своите клиенти съединители комплект, съединители комплект с плътен маховик, двумасови маховици, хидравлични изключващи лагери, части и консумативи за климатична система, радиатори за охладителна система, филтри за купе, водни помпи, пера за чистачки части по запалителната система, EGR клапани, ролки за свободен ход на алтернатора.

Tехнчески информаци: