Nüral

Марката Nüral е част от компанията Federal- Mogul

Процес на задвижване с бутала
Благодарение на години в челните редици на буталната технология, наградената марка Nüral® може да помогне на двигателите да постигнат повече мощност с по-малко гориво.
Nüral буталата поддържат ефективността на двигателя чрез оптимизиране на работата в предизвикателната среда на горивната камера. Нашият опит в разработването на компоненти за бутални оригинални съоръжения (OE) директно извлича ползи от нашите клиенти за следпродажбени услуги.

Напредък в буталната технология
Подкрепена от продължаващия ангажимент на Federal - Mogul за научноизследователска и развойна дейност, Nüral постига напредък в технологиите за дизелови двигатели с директно впръскване. Нова иновация беше въвеждането на буталото DuraBowl. Nüral също така представи буталото EcoTough на пазара за афтърмаркет, който използва покритие от твърди лубриканти, за да намали триенето с до 18%.
Обширно и нарастващо покритие
Nüral предлага ненадмината гама от 1500 каталожни номера, обхващащи 4 500 двигателя, вариращи от градски леки автомобили с малък капацитет до най-новите дизелови и тежкотоварни автомобили. Бързото разработване на продуктите и най-новите техники на производство позволяват на Nüral да предложи водещи бутални решения.