Mahle

Mahle - оригинално качество без компромиси!

Mahle предлагат новаторски решения на своите клиенти и партньори, както и широка гама авточасти за първоначално вграждане. Компанията има дългогодишна традиция в производството на филтри и в разработката на двигатели. Предлага широк асортимент от продукти за поддръжка и ремонт на двигатели: бутала, клапани, сегменти, лагери, турбокомпресори, филтри и други компоненти за двигатели и двигателни периферни устройства. Днес всеки втори автомобил произведен в света съдържа Mahle компоненти.
Компанията разполага с регионални организации за осигуряване на надеждна и бърза доставка на резервни части са навсякъде по света” Германия, Франция, Испания, Англия, Полша, Китай, Япония, Индия, Австралия, САЩ, Канада, Мексико, Бразилия, Аржентина, както и търговски офиси в Дубай/ОЕА и Швеция.
Многобройните отличия от клиенти свидетелстват за високото ниво на качеството на услугите и гъвкавост. С индивидуални концепции, свързани с обучение, специализирана търговия, семинари, както и подробен каталог след продажбено обслужване и онлайн база данни с предлаганите продукти, Mahle предлага на своите клиенти пълно обслужване и най-добрата подкрепа от целия свят.