Goetze

Продуктите на марката Goetze на Federal-Mogul се използват от големи производители на двигатели и доставчици по целия свят. Производственият ни завод в Фримберг, Германия, превъзхожда високо автоматизирано производство с голям обем, близко до нула в милион. Чрез комбинирането на ноу-хау за процесите с дълъг фон в пръстеновидните материали и високопроизводителните покрития за много промишлени приложения, Federal-Mogul има ясното предимство.
Нашата дългогодишна традиция в иновациите по отношение на материалите и дизайна и ноу-хау в нашите производствени процеси се съчетават с дълбоко разбиране на изискванията на нашите клиенти. Тъй като разработваме технология с бутални пръстени, която предлага ненадмината издръжливост и високоефективни динамични запечатващи свойства, ние помагаме на нашите клиенти да постигнат още по-добра горивна ефективност, ниски емисии и дълги интервали за ремонт. Това добре прието посвещение на качеството, ефикасността и стабилността на продукта ни спечели водеща позиция на пазара в областта на буталните пръстени с големи отвори.

Буталните пръстени Federal-Mogul за двигатели с голям диаметър имат изключително добра трайност. В допълнение към голям избор от пръстеновидни материали, Federal-Mogul предлага широка гама от висококачествени покрития, като хром, CKS, плазмени покрития, физично отлагане на пари (PVD) или двуслойни покрития.
Характеристиките на материала, производителността на покритието и дизайна на пръстена са комбинирани, за да се създаде динамична система за запечатване, която ще осигури максимален експлоатационен живот и минимални нужди от поддръжка Тъй като сме толкова дълбоко вкоренени в толкова много области на приложение на големи двигатели, знаем колко важна е надеждността на двигател, който има типичен живот от 20 до 30 години и трябва да работи ефективно. Благодарение на дългогодишния ни фокус върху мощните двигатели, имаме пръстени за обслужване на всички видове двигатели - включително стари. Буталните пръстени Goetze покриват четиритактови двигатели с големи отвори, докато буталните пръстени на марката Daros покриват двутактови двигатели с големи отвори.