Glyco

Glyco – най-надежните лагери в света!

Марката Glyco е  високо уважавана в целия свят, като предлага ненадмината гама  лагери и части за двигателя и е част от компанията Federal – Mogul.
Всяка година лагерите Glyco Original Equipment (OE) са инсталирани на повече от 10 милиона автомобилни, морски и стационарни двигатели, както и на селскостопанска и строителна техника. Технологиите на Glyco за съвременни двигатели издържат тежки натоварвания и се справят с все по-трудните условия на модерните двигатели. Ние доставяме тези доказани от OE технологии на пазара за следпродажбени услуги, като дизайнът е оптимизиран за всяко приложение.
Еволюцията на дизайна на двигателя
Тъй като дизайнерите на двигателите намаляват емисиите на CO2 и извличат повече мощност от по-малко гориво, конвенционалните лагери се борят да се справят с тежките товари и високите температури. Glyco се надпреварва с над 100 години опит, за да осигури лагери с напреднала металургия, които поддържат днешните леки, трайни и зелени технологии.
Federal-Mogul изобрети лагери Glyco Sputter, с което удулжи два пъти експлоатационния живот на конвенционалните лагери. Създадохме Glyco G-188, който е първият "интелигентен" носещ материал, и за първи път създадохме изцяло оловни лагери. Последните нововъведения включват изключително издръжливите лагери на Glyco IROX®, които отговарят на предизвикателствата на хибридните двигатели, двигателите с ограничен ход и намалените емисии.
Широка гама лагери
Гамата от над 2500 лагера Glyco, включително лагерите с главни, фланци и конзоли, поддържа повече от 10 000 различни моторни приложения. Иновативните материали и дизайни осигуряват значителни предимства на пазара за следпродажбени услуги, включително дълъг живот.