febi

Febi Bilstein е немска компания, предлагаща резервни части за леки и товарни автомобили на независимия вторичен пазар. Повече от 160 години febi bilstein e марка  символ на качество, надеждност и иновации. Разполага с разнообразна и постоянно увеличаваща гама от над 20 000 референтни номера. И тъй като всяка секунда е от значение, повече от 100 милиона части са готови да бъдат доставени в Германия или чужбина като се използва най-съвременниия логистичен център в град Енепетал. febi bilstein се фокусира върху идеалната продуктова гама и OE качеството на предлаганите резервни части: от ангренажни вериги, зъбни колела, части по окачването, тампони за двигател, гумено-метални части до спирачна система и електроника. В продуктите на febi bilstein ще намерите всичко необходимо за професионален ремонт на лек автомобил, камион, автобус, ремарке, полуремарке за всички популярни марки и модели.

Febi в един поглед: Основаната през 1844 година компания има над 1200 служители, повече от 80% от които са висококвалифицирани.
Разполага с представители в над 69 страни и осъществява доставки в над 130 страни на повече от 20 000 различни качествени части.

„febi bilstein - Made in Germany“