Exide

Exide Technologies, която оперира в над 80 държави и има повече от 120 години опит, е една от най-големите компании в света, произвеждащи и рециклиращи оловни акумулатори. Тя разработва съвременни решения за съхранение на енергия за автомобилния пазар и промишлеността. Водещи производители на автомобили, камиони и мотокари се доверяват на Exide Technologies като доставчик на оригинално оборудване. Exide предлагаакумулатори за леки и товарни превозни средства,мотоциклети, джетове, както и за приложения в селското стопанство и любителското корабоплаване.

Индустриалните пазари в обхвата на подразделението GNB Industrial Power включват ефективни решения за съхраняване на енергия за приложение при захранването на задвижване, например мотокари, машини за почистване и други търговски електрически превозни средства, а също така и за мрежово захранване, например телекомуникационни системи, възобновяеми енергийни източници и непрекъсваемо електрозахранване (UPS). Нейните съоръжения за рециклиране осигуряват гаранция, че акумулаторите ще бъдат използвани повторно, което помага за положителен принос за опазването на околната среда. Освен това Exide предлага на своите клиенти услуги, аксесоари и енергийни консултации.

Иновативни акумулаторни решения за независимия пазар за резервни части

Exide представя следващото поколение акумулатори за леки автомобили на пазара за резервни части. Много от идеите, които присъстват в новия спектър от продукти, преди това бяха разработени за бизнесас оригинално оборудване при проектирането на акумулатори за водещи автомобилни производители. Нашият иновативен спектър от продукти е проектиран да поддържа най-новите технологии, включително „Старт-стоп“и възобновяване на енергията. Това означава мощна производителност днес и готовност за бъдещето на автомобилния парк.