Champion

 

 

Повече от 100 години емблематичната марка Champion е производител и доставчик на части за оригинално вграждане. Резервните части покриват автомобилни, състезателни, спортни, както и морски, индустриални и малки двигатели. Със страст към моторния спорт, името Champion носи на пазара на резервни части висококачествени части, които дават предимство на ползващите ги механици и шофьори. Champion предлага в своята гама запалителни и подгревни свещи, филтри, филтри за мотори и чистачки.

 

Champion е световен лидер в производството на запалителни свещи за двигатели с вътрешно горене. От иновативна авиационна технология до традиция в моторните спортове, марката Champion е част от развитието на всеки двигател. Като символ на качество, резултат от дългогодишен опит и отдаденост, това е довело до подобрения в проектирането, които оптимизират производителността на всяка запалитална свещ Champion.

 

Champion предлага широка гама маслени, въздушни, горивни и филтри купе. Покритието се разширява непрекъснато, като сега е достигнало 94 %. Нещо повече - филтрите на Champion винаги се произвеждат по последната технология, като например новата стопено-раздута филтърна материя в горивните филтри. И новата филтърна материя от микрофибърно стъкло в маслените филтри. Филтрите на Champion са разработени така, че да отговорят и дори да надхвърлят най-строгите изисквания към оригиналните части.

 

Чистачките Champion са произведени по патентована технология, ко ято позволява неограничено огъване, водещо до равномерно разпределение на налягането при съвременните извити предни стъкла. Широката гама плоски чистачки на Champion обхваща почти всички превозни средства на пазара.

 

Всяка една резервна част ще ви предостави качеството, ефективността и лекотата при монтажа, с които са свикнали клиентите на Champion.