Bilstein

Технология от бъдещето на автомобилите

BILSTEIN е синоним на високо качество и технология в системите за окачване.

Компанията работи съвместно с производителите на автомобили като Mercedes-Benz, Porsche, BMW, Audi, Ferrari, Lotus и Jaguar, като технологичен партньор в развойната дейност и производството на амортисьори за първоначално вграждане. Амортисьорите на BILSTEIN се предлагат и за първоначално вграждане в редица спортни серийни автомобили като VW Golf R32 и Mitsubishi Evolution VIII MR.

Всички BILSTEIN продукти включват най-новите технологии и нововъведения, резултат от годините инженерен опит.

Постоянна работа на амортисьора при зададените параметри, гарантира високо сцепление и динамично управление, дори в условия на екстремно шофиране.

Висококачественият еднокамерен газов амортисьор на BILSTEIN е стандартно оборудване за автомобили от автомобилизма и серийните спортни автомобили.

Фантастичното управление, което системите на BILSTEIN осигуряват, говори само за себе си. Еднокамерният дизайн позволява разсейването на топлината от амортисьора да става бързо и ефективно.

Голямото работно бутало на амортисьора поддържа ниско работно налягане. Революционната система на BILSTEIN за налягане на газа, използва отделна камера от азот за да компресира маслото в амортисьора, предпазвайки от мехурчета газ.

Полезният ход на амортисьорите BILSTEIN определен от инженерите, не се влияе от газови мехурчета или топлина, което пък осигурява постоянна работа при технологичните параметри. Инверсната технология на BILSTEIN гарантира сигурната и ефективна работа на амортисьора.Специалният дизайн на амортисьорите дава основното подобрение на динамичните характеристики, сигурност и удобство. След инсталиране на тази система на окачване, Вие ще усетите веднага подобрението в стабилността на автомобила.