Ate

ATE е утвърдена марка, която Ви предлага консумативи и хидравлични части като висококачествен заместител за преоборудване и оптимизиране, за един по-добър и сигурен автомобилизъм изпълнен с удоволствие. Със своите продукти те са лидери в първоначалното вграждане и резервните части.

АТЕ предлага гама включваща висококачествени продукти, главно износващи се части и хидравлични компоненти, като например: спирачни накладки и дискове, спирачни барабани, колесни и главни спирачни цилиндри, серво усилватели, спирачни маркучи, спирачна течност и много други.В допълнение към тях електронни компоненти, а също така и продукти от висок клас с изразен състезателен произход, впечатляващи с максимална ефективност. В гамата на АТЕ също така не липсват специализирани инструменти и тестово оборудване, които улесняват в пъти ежедневните ремонти по спирачната система извършвани в сервизите.

Качеството на продуктите АТЕ дава увереност на сервизните специалисти за един перфектно извършен ремонт. Марката често е първоначален избор на производителите на моторни превозни средства при ОЕ оборудването – произведени от лидера в областта на управлението и контрола на спирачни системи. Един пример на обективни качествени характеристики е използването на над 160 различни смеси и материали за спирачни накладки, винаги в съответствие с нуждите на превозното средство.

Всеки, който подменя износващи се части и държи на оригинално качество предпочита продуктите на марката АТЕ. Като резултат АТЕ държи водеща позиция на пазара за след продажбено обслужване при спирачните компоненти: Номер 1 в Германия с пазарен дял от над 30%. Продуктите на АТЕ са с международно признание и висока оценка по целия свят.