Valeo

Компанията Valeo е водещ световен производител и доставчик на части за първоначално вграждане за системите - отопление, вентилация и климатизация в автомобилната индустрия. Много от големите автомобилни производители се доверяват напълно на Valeo за конструирането и усъвършенстването на тези системи. Водещата идея на фирмата е осигуряване на максимален комфорт и висока ефективност.

Valeo предлага пълна гама от решения за обслужване, ремонт и консумативи за климатичната система. Всичко това се предоставя заедно с богата каталожна информация съдържаща над 2652продукта.

Фирма ТЕХ-КО като дистрибутор на Valeo предлага на своите клиенти следните продукти за климатичната система на автомобила:

  • Обслужване – филтри купе– поленови, с активен въглен и най-новото поколение полифенолни  филтри уникална разработка на Valeo, в допълнениеижизненоважните за флуидния кръг филтри дехидратори.
  • Ремонт – компресори, разширителни клапани, пресостати, изпарители и кондензери.
  • Консумативи – универсални комплекти О-пръстени, иглички и капачки за сервизни клапани, компрерсорни масла(ISO46;ISO100;ISO125), масла за опръстени и боя за откриване на теч в системата.