Mariel

MARIEL S.r.l., със седалище в Италия  е на пазара повече от 40 години, с партньори в Бразилия (Milano Tecnica) и в Съединените щати (Мариел САЩ), компанията разработва и произвежда нови технологии, изцяло насочени към климатизацията. Мариел S.r.l. е една от най-големите компании в световен мащаб оперираща в сектора за климатични системи в автомобилите,бита и индустрията.

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти непрекъснато развива своите знания/умения и демонстрира своята ангажираност към производството и управлението на широка гама от продукти под марката NEVADA.

Новото седалище в Gattico (Италия) беше създадено с цел оптимизиране на производството, в двете области – охладителни агенти (фреон) и химически продукти за климатични системи, което да  отговаря по-добре технически и логистично на изискванията на клиентите.

Модерната ни база гарантира бързо и ефективно зареждане на различни видове цилиндри и тяхната проверка за безопасност и съответствие на всички Европейски стандарти.

Разполагаме с една от най-модерните лаборатории за анализ оборудвана с хроматография за извършване на качествен контрол и сертифициране на всяка пратка от охладителни агенти, което да гарантира най-високо качество за IAMи ОЕМ.

Популярния в автомобилната индустрия хладилен агент (фреон)  R134a е с удобрения от T-PED директива и EN13322-1 и се предлага в цилиндри за многократна употреба с размери: 1-2-5-10-12-13,6-40-100-900 кг.

Следвайки неизменно тенденциите и промените в бранша фирма Mariel S.r.l. предлага на свойте клиенти и новия набиращ популярност хладилен агент R1234yf.