Запалителни свещи NGK

NGK е водещата марка в областта на запалителните свещи за мотоциклети, предлагайки продукти от най-високо качество. NGK е предпочитан доставчик за първоначално вграждане от повечето производители на мотоциклети като Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Ducati, Yamaha и др. Компанията предлага запалителни свещи за състезателни мотоциклети, конструирани да издържат на най-тежките изпитания, като повишена температура и налягане. Изключителното им представяне се е доказало в мотоциклетните и автомобилните състезания в Япония и нaвсякъде по света, включително в Formula 1, Световния Рали Шампионат и MotoGP. За 2010 NGK доставя запалителни свещи за четирите водещи световни тима – Yamaha, Ducati, Honda и Suzuki.
За мотори и скутери Тех-ко предлага на своите клиенти богата гама от стандартни, иридиеви и платинени свещи NGK, с която покрива голяма част от мотопарка. Предлаганата гама включва и лули за мотоциклети.

Iridium IX®

Специално разработената гама запалителни свещи, на която разчитат сериозните ентусиасти.
Iridium IX® осигурява екстремно възпламеняване, подобрява времето за реакция при подаване на газ и предотвратява образуването на нагар.

  • Финия иридиев връх осигурява голяма здравина и постоянна стабилна искра.
  • Иридиевата сплав има екстремно висока температура на топене, перфектна за днешните високо технологични двигатели.
  • Тройното метално покритие осигурява изключителни анти-корозионни свойства и предотвратява затягането на резбите една в друга.
  • Ненадминато ускорение, издръжливост и висока горивна ефективност.
  •  Изключителен дизайн, технология и характеристики.