Филтри Champion

Защо да изберете CHAMPION?

Филтрите CHAMPION са прецизни, проектирани да отговарят или надвишават OE стандарти. Те са изработени от най-висококачествени материали и са произведени по точни стандарти, с цел да се гарантира на практика нулеви дефекти. Те осигуряват максимална производителност с ненадмината защита.
Предимства за избор на CHAMPION:
Удължен живот и гарантирано качество за цялата гама филтри CHAMPION:
В гамата на Тех-ко ще откриете:

  • Горивни филтри - Силно поглъщащи, което се дължи на хартията, изградена от органични фибри. Произволната структура на фибрите позволява различна пропускливост. Изключително добра филтрация срещу мръсотия и утайка, високо ниво на защита срещу изтичане на гориво и намалява разходите по експлоатацията.
  • Въздушни филтри - като допълнение на филтрирания въздух, въздушните филтри CHAMPION охлаждат влизащия въздух и регулират температурата му. По този начин се подобрява работата на двигателя и намалява разхода на гориво, същевременно се намалява процента на емисията вредни газове. Редуцират влизащите шумове и са високо резистентни към масло и вода.
  • Маслени филтри – маслените филтри на CHAMPION предлагат защита за чувствителните части на двигателя дори и при високо натоварване при работа. CHAMPION са европейският избор на двигателите Ducati, което е доказателство за изключително високото качество на продуктите. Максимално филтриране с щампована хартия, изключително устойчиво срещу корозия и издръжливо на натиск на моторното масло.