Castrol POWER1

CASTROL POWER1 

ЕДИН НОВ СВЯТ НА МОТОЦИКЛЕТНИТЕ МАСЛА

Castrol POWER1 обещава да достави нов вид преживяване, всичко вместено в нов по-ясен и привлекателен дизайн. Той изразява “Swoosh” (звукът, издаван от внезапния прилив на течност) на маслото в действие, което смазвайки си проправя път през мотоциклетния двигател, за да даде на мотоциклетиста динамично удоволствие. В

крайна сметка това, за което става въпрос е, че Castrol осигурява възможно най-доброто представяне и възприятие за днешните търсещи мотоциклетисти.

Актуализираната опаковка е проектирана в съответствие с потребителския опит

- това е виждането на търговците на дребно, механиците и на крайните потребители мотоциклетистите, всички, за които ще е по-ясно и по-лесно да намерят най-подходящото масло за техните нужди.

Подобно на известния слоган на Castrol: „It’s more than just oil.“, усъвършенстваната формула и освежаването на Castrol POWER1 е нещо повече от технология. Опитът е движещата сила зад нашите най-нови разработки. И това не е само за едно единствено преживяване. Castrol е взел предвид различните изисквания и амбициите наразлични видове мотористи и техните стилове на каране. На база на избора им намотоциклет, типа на техния двигател, а също и тяхната мотивация: за бързина,безопасност, икономичност и въодушевление. Серията Castrol POWER1 е разработена, за да отговори на нуждите на три различни стила на каране: POWER1 за редовно шосейно каране, POWER1 Racing за състезателно каране и POWER1 Scooter за любителите на скутери. Съществуващите варианти отговарят на специфичните нужди на 4-тактовите и 2-тактовите двигатели.

Всеки един вариант има своята собствена индивидуалност, за да съответства на различни изисквания на неговите ползватели, но въпреки всичко те остават част от едно продуктово семейство.

 

Прочетете повече, тук ->  power_1-motorcycles-1.pdf