Въздушни възглавници Airtech

Въздушното окачване е внедрено във всички видове товарни автомобили с голям успех. Въздушните  възглавници са предназначени за широк спектър от приложения в окачването на кабината, предната  и задна ос, както и за осите  на полуремаркето.

Автобусите  използват  предимствата на въздушни възглавници за постигане на постоянно високо ниво на комфорт и постоянна височина при влизане / излизане на пътници, независимо от натоварването. Това обикновено включва монтиране на две въздушни възглавници за предната ос и четири на задния мост.С помощта на въздушното окачване се намалява едната страна на превозното средство на автобусните  спирки, като по този начин помага на възрастни хора или хора с увреждания на хората да се качват и слизат.

Ремаркета и полуремаркета са оборудвани с въздушни възглавници, за да улеснят превоза на чупливи стоки и да предпазят тялото на превозното средство. Обикновено, всяка част на оста  има две въздушни възглавници на моста.
За някои  комбинации на оси, една от тях е снабдена с подемно устройство за защита на гумите при празни курсове. Въздушните  възглавници за това приложение се характеризират с висока товароносимост и голям ход.