Водни помпи Febi

Двигател – движещата сила

Дизеловите двигатели поддържат непрекъснато в движение нашите товарни превози. За да може ежедневно да постига максимален капацитет, ремъчното задвижване на двигателите, специално при товарните автомобили, трябва да функционира безупречно и надеждно. Тъй като, ако се стигне до излизане от експлоатация, това е свързано с огромни икономически загуби за спедитора.

Сведете риска за излизане от експлоатация и заложете на висококачествените части на Febi при професионалния ремонт на двигатели за товарни автомобили. С Febi ще намерите подходящите решения за всеки тип и всяка конструкция двигател – към тях спадат, маслени помпи, водни помпи, обтегачи на вериги, разпределителни валове, клапани, повдигачи  (и от твърди сплави), кобилици и конзоли.

Водпи помпи и ремонтни комплекти за водни помпи

Разнообразие и Качество

Febi е сред водещите производители на водни помпи за товарни автомобили с налична на склад, обширна и непрекъснато увеличаваща се гама от над 90 изключителни продукта с качество за първоначално вграждане.

Качество, на което можете да разчитате

Основен приоритет при Febi е високото качество на продуктите, тук те не оставят нищо на случайността. Като например при водните помпи Febi, които по всяко време трябва да гарантират оптимална циркулация на охлаждащата течност. Дългосрочните тестове и проверки на вакуума още преди доставката гарантират, че всички съществени компоненти като лагери, вал и контактен уплътнителен пръстен отговарят на високите изисквания за качество.