Спирачни дискове Road House

Спирачни дискове и накладки

 Гамата на ROADHOUSEот спирачни дискове и к-кт спирачни накладки проектирани за тежкотоварни автомобили е крайния резултат от продължителни проучвания и анализи, извършвани от автомобилни специалисти и инжинери подкрепено от обширни тестове на обурудването по спирачната система. Техният подбор на суровини, производствени процеси и ексклузивно-техническата система ‚ноу-хау‘ система, прави ROADHOUSEвашият идеален избор.

Спирачни дискове

Линията RemsaHeavy Duty дискове са направени в съответствие със стандартите, изисквани от най-големите  производителите на тежкотоварни автомобили.След 40-годишен опит и постоянство в разработването на продукти, което еотвело компанията  на лидерска позиция на Европейският пазар за резервни авточасти , спирачните дискове на Road house предлагат безопасност на пътя и такива характеристики,които припокриват изискванията на спирачни дискове за оригинално вграждане.

Непрекъснатото нарастване на адаптация на спирачни дискове вместо спирачни барабани, които са се използвали повече в близкото минало позволява:

  • подобренно разсейване на топлината
  • осезаемо намаление на спирачния шум
  • намалява спирачния път
  • подобряване на безопастността
  • по-голям комфорт по отношение на вибрации