Съединители Sachs

Съединители

SACHS съединители за камиони са произведени от първокласни материали и са особено издръжливи. Рециклирането им е взето под внимание още по време на проектирането на самия съединител. Sachs съединители са специално съобразени с изискванията на производителите на автомобили. Съединителят се характеризира с идеално предаване на мощността от двигателя към пътя. Продадените  над 170 млн Sachs съединители  демонстрират  дългогодишен опит, високото ниво на компетентност на специалистите и лидерски пазарен  в този сектор. Освен това Sachs съединители за камиони отговарят на най-новите екологични стандарти. Използването на фрикционни материали, които са свободни от азбест и олово е стандартна характеристика при спазването на REACH-Регламент (EО) No 1907/2006
SACHS предлага широка гама от решения  приложени в преработката на съединители в продължение на много години.

Съединител с автоматичен притискател Xtend

Съединител с електропневматичен лагер ConAct

Съединителя с електропневматичен лагерна системата ConAct осигурява най-високо ниво на комфорт в управлението  като същевременно поддържа износването ниско.
Автоматизираната система на задействане на съединителя носи облекчение за водача и предлага плавно електропневматично управление на силовия поток.
Ползите са по-дълъг експлоатационен живот на съединителя при въртящи моменти на двигателя до 3 200 Nm,както и намаляването на броя на връзките извън предаването. Лесни  монтажи благодарение на push-type дизайна, ниски разходи за поддръжка при елиминиране на хидравликатаи по-ниско тегло на системата.

 

Притискателя  на съединителя при Xtend ограничава  фронтално движението на диафрагмата пружина  от износване. Компенсационният механизъм постоянно регистрира намаление с фронталната дебелина и надеждно компенсира това разстояние чрез завъртане на регулиращия пръстен. Това гарантира постоянен баланс на силите и удължава срока на експлоатация. Дизайнът Xtend осигурява допълнително предимство: В случай на работно износване, аксиалното пространство необходимо при монтаж на съединителя  се намалява благодарение на прилагане на Xtend