Окачване Lemforder

ZF Friedrichshafen AG, познато като ZF Group, или най-често срещано ZF, е германска компания с централа в Фридрихсхафен намираща се в югозападната част на Германия, област Баден-Вюртемберг.

Създадена през 1915г. от Фридрих фон Цепелин, компанията е известна с специализация, проектиране, дизайн и производствена дейност в атомобилната индустрия.ZFима 121 производствени локации в 27 държави с приблизително 71 500 служители. ЗФ  е световен лидер в производство и доставка на резервни части за вашият автомобил.

Една от търговските марки на ZF group еспециализирана в производството на части по окачването е марката Lemforder.За да се запази стабилното положение на пътя и при критични ситуации, всички монтирани части по ходовата част трябва да отговарят на високи изисквания за прецизно и висококачествено производство. Необходимата сигурност при спиране и управление могат да бъдат гарантирани само от прецизното пасване на висококачествени части – за по-голям комфорт при пътуване, безопасност и динамика при шофиране-навсякъде по света продуктите на LEMFOERDER  (за леки и товарни автомобили) са известни с високото си качество и сигурност, което е предпоставка за Вашето доверие.