Накладки TRW

Спирачни накладки

TRW Proequip предлага впечатляваща гама от накладки разработени и произведени да отговорят на най- тежките изисквания на тежкотоварните превозни  средства.
Kогато става въпрос за накладки, най-важната част е фрикционния материал. Развойните лаборатории на TRW проектират и изпитват материали, за да надхвърлят високите очаквания за качество. В резултат накладките TRW се представят значително по-добре от оригиналните накладки при независими тестове. В действителност, основите на накладките с марка TRW са проектирани и подобрени спрямо OE спецификациите. Основата на накладката е с иновативна конструкция, която е патентована и е изцяло вътрешна TRW разработка. TRW подлага своите накладки на продължително изпитване, за да се провери тяхната безопасност и ефективност във всяка ситуация.

Видовете проведени изпитвания включват:

  • Тест за добри характеристики - търси пропуски в поведението и в устойчивостта
  • Алпийски тест - симулация – тестват се характеристиките на спирачките при 12 минутно спускане при постоянно спиране при 20 %  наклон
  •  Динамометър тест във връзка с хомологация ECE R90                           

Освен с високото качество на производството и изпитанията TRW помага на своите клиенти и с включването на всички необходими монтажни принадлежности в кутията.