Фитинги и конектори Camozzi

CAMOZZI произвежда широка гама от пневматични компоненти - въздухоподготвителни групи, цилиндри, вентили и вентилни острови, пропорционални вентили, дросели, фитинги, шлаух, вакуумтехника. Като водещ производител в този браншнепрекъснато разширява и усъвършенства произвоствената си гама.Част от нея са C-Truck фитинги.

Серията фитинги C-Truck на Camozzi от няколко години е доказан лидер в оборудването за пневматични спирачни системи за камиони. Гамата е специално сертифицирана от TÜV за леки и тежкотоварни превозни средства. Уникалните й характеристики позволяват многократно свързване и разединяване без повреда в метричната резба.Връзките имат маслоустойчива гумена защита на цангата от влага и замърсяване, както и специална метална втулка, които осигуряват надеждност в широкоспектърентемпературен диапазон(-50 до + 100°С), както и при високо натоварване.

Camozzi предлага и богат избор от фитинги и аксесоари, подходящи за многобройни приложения.Бързи връзки, фитинги с притягаща гайка, Фитинги за с врязващ пръстен, бързоразделители и аксесоари се предлагат в различни размери- от M3 до 3/4".Гамата фитинги включва и патентованата система "SPRINT" - надеждна и дълготрайна, гарантираща уплътняване на тръбните връзки и позволяваща многократен монтаж и демонтаж.В конструкцията на всички бързосменни (цангови) фитинги на CAMOZZI, независимо дали тялото е метално или от технополимер, е заложена прорязана метална конусна цанга.