Филтри Sogefi Pro

За повече от 30 години в SOGEFI са  проектирани, разработени и пуснати на пазара високотехнологични продукти за водещи производители.Най-големите клиенти на SOGEFI са:MAN, Mercedes-Benz Trucks, DAF Trucks, Iveco, Scania, Volvo Trucks иRenault Trucks. И сегаSOGEFI предвижда производство нафилтри съссъщото високо качество като оригинално оборудване за монтаж на тежкотоварни превозни средства и автобуси.

Филтрите SOGEFIотговарят на най-строгите изисквания за качество и иновации, за да се гарантира по-дълъг живот на машината.

SOGEFI PRO  е новосъздадена компания която обединява  Purflux, Fram и Coopers fiaam. Тя е специално създадена за тежкотоварни превозни средства.

Товарните автомобили са подложени на по–голямо натоварване и на замърсяване. Поради това и филтрите за тях са със специфични и разнообразни функции, за да могат да задоволят едновременно изискванията на машината при тежките условия на работа, както и повишените шум, вибрации и замърсяване. Филтрите Sogefi осигуряват по-високо ниво на защита благодарение на качеството на вложените материали, съвременните технологии и разработки, те удължават живота на двигателя, в следствие на това се намаляват разходите по обслужването на машината. Гамата за Sogefi за товарни автомобили включва маслени, въздушни, горивни,хидравлични филтри както и филтри за купеи филтри дехидратори.

С SOGEFI Pro, бизнесът може да бъде по-бърз, по-безопасен и по-ефективен.

SogefiPro е изцяло нова марка за производство на филтри.Тя е част от концерна SogefiGroup който обединяваCoopers Fiaam,Fram и Purflux filters в отделен бранд фокусиран изцяло върху тежкотоварните автомобили.

Богатата им продуктова гама от въздушни,маслени,горивни,хидравлични филтри както и филтри кабина и дехидратори покрива 97 % от тежкотоварният европейски автопарк.

Филтрите на SogefiPro се  използват за оригинално вграждане на водещи марки производители на тежкотоварни автомобили като Mercedes,Renault,Volvo,DAF,Scania и MAN.

SogefiPro е първият избор за качествени филтри.