Почистване и третиране против миризми

Климатичните системи по време на работа отнемат влагата от преминаващия през тях въздух. Тази влага кондензира по вътрешните стени на въздухопроводите, и се превръща в идеална среда за развитие на мухъл, плесен, бактерии и т.н. Основен проблем в резултат на това са алергиите и неприятната миризма. В днешно време третирането и почистването на купето и въздухопроводите е задължително поне веднъж годишно, като оптималния вариант е веднъж на 6 месеца. Качествените и професионални продукти не маскират миризмите, безвредни са за пасажерите в автомобила и са важно условие за постигане на усезаем ефект.

Гамата на Тех-ко, включва професионалната серия от фирма Errecom:

  • TotalKillerBact   -   комплект за цялостно антибактериално третиране на климатичната и вентилационна системи. Сертифициран по EN 1276. Съдържание на комплекта – два флакона по 100мл или  200мл.
  • KillerBact Foam - Препарат за безопасно, ефективно и бързо почистване на вътрешните повърхности на въздухопроводите на климатичната система. Включително премахва отлаганията, бактериите и мръсотиите натрупани по изпарителя, които са причина за неприятните миризми и алергии. Подходящ за всякакъв тип автомобили, без необходимост от допълнително оборудване и разглобяване. Лесен за употреба, с бърз и дълготраен ефект, оставящ след себе си свеж и приятен аромат. Опаковка 400мл.
  • KillerBact (Sprayи Liquid) – Лесен за употреба и директно третиране на изпарители и вентилационна система. Подходящ за леки, лекотоварни коли, бусове, камиони, каравани и дори битови климатици. Неутрализира неприятните миризми навлизащи през вентилационата и климатична система. Опаковка – флакон 400мл и пулверизатор 500мл.
  • ATOM MACHINE епрофесионален продукт-  мощен ултразвуков пулверизатор, създаден да разпръсква до най-финни капчици (по-малки от 5µ) специално предназначената за него Atom течност. Тази течност дезинфекцира купето и вентилационната - климатична система на превозното средство, като оставя след себе си дискретен аромат, чистота и свежест.