Части за климатична система WAECO

Проектирани за прецизен монтаж:

Еквивалент на първоначално вградените части

Гамата от части за климатици на Waeco покрива над 7000 автомобилни приложения. Портфолиото на компанията от компресори, кондензери, дехидратори, пресостати, инструменти, аксесоари и системи за комфорт се оптимизира и допълва постоянно от продуктовите специалисти в завода  в Германия. Техническото оборудване и професионална компетентност гарантират надеждност и качество.

Резервни части Waeco: Оптималност  по отношение на цена-качество

Сертификати и одобрения

Прецизност, на която може да разчитате

Всички продукти на Waeco се подлагат на серия от продължителни тестове  в собствен тестови център, и в допълнение се проверяват от независими институти (напр. TWK Karlsruhe), като високото ниво на качество се документира и сертифицира съгласно BER 1400/2002 (Block Exemption Regulation, Articles 1 t).

Развойната дейност и новите технологии отговарят и на най-високите изисквания  на автомобилните производители, което гарантира успешното развитие на марката Waeco в бранша.

Компанията предлага също така и професионални решения, електроника и допълнително оборудване за автомобили, бусове, камиони, селскостопанска техника, подемни машини, каравани, кемпери и яхти.

WAECO - партньор в глобален мащаб за професионално обслужване и ремонт на климатични системи.

Търсете в търговските обекти на ТЕХ-КО ООД

онлайн каталог: www.oe-teile-katalog.de