Спирачни дискове TRW

TRW произвеждат 12 милиона диска всяка година за първоначално вграждане (ОЕ) и следпродажбено оборудване по целия свят, наслаждавайки се на водеща позиция на пазара. TRW разполага с гама от 1012 продуктови номера, които покриват 98% от Европейския парк.

Търсенето продължава

Винаги на челните позиции при иновациите TRW никога не спират да преследват най-иновативните разработки в технологиите за дискове за първоначално вграждане (ОЕ). В резултат на това тяхната организация се възползва от най-новите технологии в следпродажбеното оборудване. Нашият отдел за продуктово развитие е създал портфолио с технологични решения за да ви увери, че предлагате най-модерните продукти на вашите клиенти.

Ние разполагаме с няколко иновативни продукта в гамата, включително:

  • Боядисани в черно спирачни дискове, първите произведени (и най-широка гама), осигуряващи увеличена устойчивост на корозия и ефектвност.
  • Дискове с високо въглеродно съдържание, осигуряващи по-добро поведение при намокряне, по-висока стабилност и по-добро представяне при по-тежки автомобили.

Цялостна безопасност

TRW са изследвали спирачните характеристики и характеристиките при шофиране на автомобили и търговси превозни средства за последните 50 години. Поради това, че те произвеждат всеки вид решение за безопасност на превозните средства, те знаят как трябва да работят, за да пазят пътниците вътре. За това проектират и разработват своите дискове да бъдат балансирана част от спирачното движение.

Вие искате да е бързо и лесно

TRW се стреми да направи монтажа и обслужването на всички продукти колкото се може по-прост и лесен. Това е една от причините да представят серията боядисани дискове, където не се налага почистване преди монтаж. Също така доставят широка гама дискове заедно с монтажни болтове, така че стари, износени и корозирали болтове да не се налага да бъдат използвани отново, а монтьорите да имат всичко необходимо в една кутия TRW.

За да е още по-лесно, дисковете с лагери позволяват на механиците да подменят износените с точно същата спецификация като ОЕ диска.

По-строг контрол

TRW Aftermarket вярват, че потребителите заслужават най-доброто. За това и не правят компромиси със суровините, материалите и допустимите отклонения на машините си. Всички отливки са направени от GG20 материал или от GG15HC за високо въглеродните. В допълнение, три други допустими отклонения са важни: DTV (вариация в дебелината на дисковете) да не превишава 0,012мм.; издатина 0,03мм.; и централния отвор да е в съответствие с норма Н8.