Спирачни дискове Ate Power Disc

Оптимално проектирани : Ate Power Disc!

По време на силно ускорение, шофьорът трябва да разчита на сигурното спиране на превозното средство в критични ситуации.Постигането на максимална спирачна ефективност е гарантирана с Ate PowerDisc. Неговата мултифункционално нарязана повърхност отвежда газоветеи прахта образувани при спиране, а също така и водата,  които могат да намалят спирачната ефективност. При Ate Power Disc износването е минимално, а същевременно живота на диска е удължен.

Водата, прахта и газовете,които се генерират при спиране, могат да намалят спирачната ефективност на вашето превозно средство. Специално разработената повърхност на Ate PowerDiscотвежда тези елементи. Предимствата са: по-доброи бързо сработване на спирачките и почистващ ефектпосредством нарязаната повърхност,осигуряващ равномерно износване, което увеличава издръжливостта. Ако искате да максимализирате ефекта на Ate Power Disc и взаимодействието му със спирачната накладка, то трябва да го използвате в комбинация с накладки Ate Ceramic.Тази комбинация ще ви даде най-добрите възможни резултати при екстремно спиране, като се гарантира най-високата възможна спирачна ефективност.

Спортна визия – идетекция на износването с един поглед.

Спирайте като професионалисти! С Ate Power Disc можете да разчитате на технология, доказала се в моторните спортове, която същевременно подобрява спортната визия на вашето превозно средство.

Мултифунционалната нарязана повърхност осигурява надежден показател за износване на спирачния диск. Когато набраздяването вече не е видимо, значи е време за смяна на спирачните дискове. Сложното демонтиране и скъпите измервателни инструменти вече са част от миналото.

Лесно монтиране без скъпо почистване.

Стандартните спирачни дискове трябва да бъдат почистени преди монтажа със субстанции вредни за околната среда. Анти-корозионното покритие на Ate Power Disc остава на диска, като не оказва ефект на спирачната производителност. Резултатите са бързо и лесно монтиране и максимална спирачна ефективност.

Характеристики и предимства:

  • Минимално износване. Максимална спирачна ефективност, дължаща се на революционната мултифункционално нарязана повърхност.
  • Удължен експлоатационен живот.
  • Анти-корозионно покритие.
  • Сигурно спиране на мокра настилка.
  • По-късо време за монтаж. Няма нужда от предварително почистване.
  • Мониторинг на исносването с един поглед. Не се нуждаете от демонтаж или измервателни уреди.
  • Спортна визия.