Спирачни дискове Ate

Максимална безопасност във всяка ситуация на пътя!

Това осигурява опита на един от най-големите световни доставчици на автомобилни  спирачни системи.С ATE Вие може да разчитате на 100% доказано качество, в световен мащаб. Tе използват единствено най-съвременни материали в производството на оригиналните спирачни дискове, като това е гаранция за оптимална спирачна ефективност.

Високото съдържание на въглерод в спирачните дискове има редица положителни характеристики: оптимизира издръжливостта и редуцира вибрациите и шума. С изключително нисък толеранс от макс. 30 µm за странично отклонение и макс. 10 µm за вариация в дебелината, ATE предлага идеални решения в ролята си на системен доставчик с ОЕ опит. Допустимите отклонения на всички отвори са също изключително ниски, за да се предотврати дисбаланс и радиално отклонение. Това допринася за удължаване на експлоатационния живот на окачването и лагерите на колелата.

В зависимост от модела на автомобила към спирачните дискове безплатно са включени и монтажни болтове. Те се използват, за прикрпяне на диска към главината на колелото по време на инсталацията. Изображение на болта върху етикета на спирачния диск осигурява ясна индикация, че те са включени в пакета. Болтовете са предварително импрегнирани, което намалява тяхната чувствителност към корозия и увеличава живота на продукта.

ATE, марка на Continental с повече от 100 години опит в развитието на спирачни системи, отново определя стандартите в качеството и иновациите. В момента АТЕ има най-широката гама от импрегнирани спирачни дискове сред производителите на оборудване за сектора на следпродажбено обслужване, при това с OEM качество.

ATE непрестанно разширява продуктовата си гама от спирачни дискове от две части и такива за автомобили висок клас. В допълнение е един от първите доставчици на резервни части, който е в състояние да предложи на своите клиенти занитени спирачните дискове с OEM качество.Продуктовата гама в момента се състои от повече от 1200 различни номера, с които ATE осигурява покритие на пазара от около 95% в Европа (EU5) за успеха на своите клиенти!