Спирачни барабани Ate

Изцялo високо качество

Богатият опит на Ate получен като един от водещите доставчици на оригинално оборудване, също така подкрепя развитието на спирачните барабани. Вие можете да разчитате на доказано висок стандарт за качество, прилаган по целият свят!

В обширната гама на Ate се използват само висококачествени чугуни и стомани с хомогенна микроструктура. Всеки важен функционален размер - като вътрешния диаметър на фрикционната повърхност или диаметъра на монтажната ос е 100% проверен в производството. Ниските допуски в размерите гарантират максимална прецизност. Така например цилиндричността (отклонението в диаметъра на фрикционната повърхност спрямо теоретичния цилиндричен идеал) е макс. 5/100 мм.

Грапавините по фрикционната повърхност гарантират, че барабанът сработва бързо, а добрата топлопроводимост гарантира стабилни фрикционни коефициенти.

Помислено е и за монтирането: спирачните барабани Ate нямат никакви остри ръбове, и това намалява риска от нараняване, като същевременно са включени пълни инструкции за монтаж.

Защита от пиратски продукти и лесно разпознаване
 

Фактът, че една част наистина е оригинално Аte винаги може да се разпознае ясно: търговската марка, артикулния номер, както и номера на партидата и датата на производство са обозначени върху спирачният барабан.

Всички предимства с един поглед:

  • Висококачествени стомани с хомогенна микроструктура
  • Бързо напасване на спирачните барабани благодарение на оптимално грапавата фрикционна повърхност
  • Стабилни фрикционни коефициенти благодарение на добрата топлопроводимост
  •  Множество барабани с предварително монтирани първокласни лагери и аксесоари, на които да разчитате.

Боядисани спирачни барабани: иновативна антикорозионна защита

Ate предлагат постоянно увеличаваща се гама от боядисани спирачни барабани на своите клиенти. Тази технология осигурява допълнителен слой, който предпазва спирачният барабан от образуване на ръжда, като по този начин се увеличава експлоатационния му интервал. Това висококачествено покритие се използва при гамата от спирачни дискове на Ate в продължение на години. Клиенти и партньори са били толкова впечатлени от антикорозионната защита и прекрасен външен вид, че технологията е въведена и за спирачните барабани. Допълнително предимство на новата технология е, че не е необходимо предварително почистване на барабаните преди започване на монтажа, което Ви спестява ценно време.

Вие можете да разпознаете боядисаните спирачни барабани по този символ върху опаковката.