Спирачна течност Ate

Водещият продукт за електронни спирачни системи, напр. ESP ®

Original ATE SL.6

Спирачната течност е най-важната част на спирачната система, защото тя предава налягането, което ние прилагаме с крака си върху спирачките. След въвеждането на електронни системи като ABS и ESP ®, спирачната течност е придобила много по-голямо значение, отколкото преди. Хидравличните части на тези системи имат голям брой малки отвори и канали, някои от които с диаметър по-малък от човешки косъм. Следователно неправилния избор на спирачна течност може да има катастрофални резултати за работата и състоянието на съвременните спирачни системи. След въвеждането на ESP ®, спирачната течност трябва да забави отделни колела за части от секундата, за да стабилизира автомобила в критични ситуации (напр. занасяне).

Най-съвременните спирачни системи се нуждаят от най-съвременна спирачна течност.

Разработването на нисковискозни спирачни течности като оригиналния ATE SL.6 са от съществено значение за гарантиране на бързи времена на реакция необходими за оптималната работа на ESP ®. Изискването за тези течности е било включено по време на разработката на системата ESP ®. С конвенционалните спирачни течности времето за реакция на системата (в критични ситуации) може да бъде до няколко пъти по-дълго, отколкото с оригиналният ATE SL.6. На практика това може да означава, че системата не може да стабилизира превозното средство.

Спирачната течност на АТЕ отговаря и надхвърля изискванията: FMVSS § 571.116, DOT 4/DOT 3, SAE J1703, както и ISO 4925, Клас 6.

Предимства на оригиналната ATE SL.6

  • Нисък вискозитет (ниска плътност)
  • Позволява бърза реакция на системата ESP ®
  • Оптималната спирачна течност за електронни спирачни системи като ESP ®, ABS, TCS и т.н.
  • Подобрява безопасността на работа благодарение на бързата реакция на системата ESP ®
  • Повечето производители на автомобили вече използват ниско вискозната DOT 4, Клас 6 (ISO 4925) спирачна течност в производствени автомобили (OEM и OES)

ATE има оптималната спирачна течност за вашите електронни спирачни системи! С оригиналната ATE SL.6 Вие сте оптимално подготвени за бъдещите спирачни системи. Възползвайте се от предимството, което по-краткото време за реакция предлага и се въздържайте от използване на вискозна(гъста) спирачна течност, за да избегнете повреди в ESP ® и други електронни спирачни системи.

Пълнете най-съвременните спирачни системи с оригинална ATE SL.6 спирачна течност!