Накладки TRW D-Tec

TRW DTEC – Високоефективни, с намалено отделяне на прах.

По-чисти джанти, без компромиси

DTEC е усъвършенствана керамична смес, намаляваща отделянето на прах, разработена от TRW за клиентите, които желаят джантите им да бъдат по-чисти, без това дa намали спирачното представяне на автомобила им. Новата смес DTEC  се представя на същото високо ниво, както и другите премиум фрикционни материали на TRW, но с по-малко отделен прах, давайки на шофьора едно по-чисто и уверено спиране.

100% ефективност, 45% отделяне на прах

Ние от TRW сме на мнение, че с безопасността не могат да бъдат правени компромиси. Поради тази причина, нашите инженери работиха неумолимо за разработването на следващото поколение фрикционен материал с намалено отделяне на прах.

Нашата цел: да предоставим спирачни накладки от най-висок клас, отделящи минимално количество прах, без никакви компромиси към качеството или безопасността. TRW DTEC предоставя най-доброто от двата свята за взискателния шофьор.

Новият материал отговаря на всички нормативни изисквания на ЕС, както и на високите вътрешни изисквания за качество на TRW. Освен това, нивата на прах по повърхността на джантите са намалени с 45% в сравнение с други стандартни материали.