Накладки Textar

С повече от 1600 накладки за спирачни дискове Textar разполага с най-обширния асортимент за произвежданите сега превозни средства. Това превъзходно покриване на европейския парк от превозни средства с качеството на първоначалното оборудване прави Textar идеалното решение за пазара на резервни части.

Първокачествен спирачен комфорт

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ТИШИНАТА. Демпферна шайба Textar Q+
Textar пусна на пазара за следпродажбено обслужване демпферна шайба с качеството на оригинално оборудване. Textar Q+ предлага съществени предимства както откъм визия, така и откъм шумозаглушаване. Textar Q+ е резултатът от подробна програма за разработка и изпитване и се характеризира с уникален текстилен състав. Тя е проектирана така, че да има изключителни свойства на шумозаглушаване и абсорбиране на вибрациите, както и значително подобрен спирачен комфорт. Благодарение на висококачествената релефна емблема, демпферната шайба не може да бъде сбъркана с никоя друга и гарантира премиум визия и усещане.

Предимства на Q+:
• Сведени до минимум шум и вибрации
• Спирачен комфорт от висок клас
• Разработена и изпитана за съответствие с оригиналното оборудване
• Най-високи технически стандарти
• По-привлекателна визия

ПЛЮСОВЕ. Впечатляващите качества на Q+ 

ПЕРФЕКТНИТЕ ПАРТНЬОРИ ПРИ ШУМОПОТИСКАНЕТО. Спирачен диск, накладка + демпферна шайба 

Демпферните шайби Textar Q+ са разработени така, че да гарантират оптимално спиране в съчетание с висококачествени спирачни дискове и накладки. Произведените от най-качествения чугун спирачни дискове на Textar са проектирани в съответствие с допустимите за оригиналното оборудване отклонения. Освен това всеки от дисковете преминава прецизна регулировка, за да отговаря на точните експлоатационни характеристики и нива на износване на съответните ни накладки – разработени и изпитвани в тясно сътрудничество с водещите производители на автомобили.

Ключови предимства:
• Оптимални спирачни характеристики
• Сведен до минимум спирачен шум
Демпферната шайба играе съществена роля при осигуряването на оптимален спирачен комфорт. Тя предотвратява прекия контакт между буталото на спирачния апарат и носещата пластина по време на спиране – и по този начин намалява вибрациите и високочестотните шумове, които се произвеждат при спиране.